Семінар "Здоров'язбережувальна стратегія ЗДО як важливий елемент гармонійного розвитку дошкільника"

14 березня 2019 року педагоги закладу провели семінар на тему: «Здоров’язбережувальна стратегія ЗДО як важливий елемент гармонійного розвитку дошкільника».

Виступили Осипенко О.В. з доповіддю на тему: «Сміхотерапія як засіб психічного здоров’я дитини»; Царенко М.П. з доповіддю на тему: «Властивості і користь арт-терапії».

Представили увазі колег презентації: музичний керівник Рагутько Т.В. на тему: «Музикотерапія як здоров’язбережувальна технологія у роботі з дітьми дошкільного віку»; практичний психолог Сапегіна О.П. на тему:» Юнгіанська пісочна терапія»; вихователь-методист Данченко С.І. на тему: «Здоров’язбережувальні технології».

Показали практичний майстер-клас: музичний керівник Рагутько Т.В на тему: «Використання логоритміки у роботі з дітьми»; практичний психолог Сапегіна О.П. на тему: «Використання пісочної терапії для психічної рівноваги дитини»; вихователі Забловська І.В. та Заярна О.П. складали казку з використанням кляксографії.

/Files/images/novini/semnar_berezen_2019/DSC_0735 — копия.JPG/Files/images/novini/semnar_berezen_2019/DSC_0736 — копия.JPG/Files/images/novini/semnar_berezen_2019/DSC_0740 — копия.JPG/Files/images/novini/semnar_berezen_2019/DSC_0742 — копия.JPG/Files/images/novini/semnar_berezen_2019/DSC_0744 — копия.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 304

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.