Роли млинцеві

Для приготування знадобиться:

- борошно — 130 г;

- молоко — 300 г;

- яйце — 1 шт.;

- олія — 2-3 ст. ложки;

- бекон —100 г;

- перець солодкий червоний — 1 шт.;

- сир вершковий — 1 упакування;

- крабові палички — 100 г;

- салат листовий — 1 пучок;

- сіль, перець — за смаком.

/Files/images/роли.jpg

Спосіб приготування

Змішайте яйця, молоко, сіль, масло й борошно. Замі­сіть рідке тісто. Спечіть тонкі млинці.

Наріжте тонкими смужками бекон, крабові палички, солодкий перець і листки салату. Охолоджений млинець змажте м'яким сиром і викладіть на нього смужки беко­ну, крабових паличок, перцю й салату. Згорніть млинець у рулет, зачекайте, коли краї схопляться й просочаться, і розріжте його на невеликі шматочки. Подавайте млин­цеві роли із соєвим соусом або зі сметаною.

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.