Риба з овочами

Інгредієнти:

• філе морського окуня (або пангасіуса) — 400 г;

• морква — 200 г;

• цибуля — 100 г;

• олія — 2 ст. ложки;

• томатна паста — 2 ст. ложки.

Спосіб приготування

Філе будь-якої жирної риби наріжте невеликими шматочками. Почистіть і подрібніть на тертці моркву. Почистіть і наріжте цибулю. У глибоку сковороду налийте олію, викладіть усі інгредієнти, додайте води, щоб вона покрила продукти, і тушкуйте під кришкою. Коли страва буде майже готова, заправте її томатною пастою і нехай трішки перекипить.

/Files/images/shef-kuhar/риба з овочами.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.