Оселедцеве масло

Інгредієнти:

  • філе оселедця — 1 шт.;
  • плавлені сирки — 2 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • яйця — 2 шт.;
  • масло вершкове — 100 г.

Спосіб приготування

Відваріть моркву і яйця. Почистіть їх. На­ріжте філе оселедця шматочками. Подрібніть у блендері оселедець, яйця, моркву, плавлені сирки, усе ретельно перемішайте. Масу змішайте з розм'якшеним вершковим маслом і відправте до хо­лодильника.

На поверхні оселедцевого масла зробіть поглиблен­ня, у які вставте по шматочку свіжого огірка.

/Files/images/shef-kuhar/масло.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.