Оладки кабачкові

Для приготування знадобляться:

  • кабачок — 2 шт.;
  • яйце — 1 шт.;
  • борошно — 200 г;
  • сметана — 100-150 г;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • сіль, перець — за смаком;
  • олія — 2-3 ст. ложки.

Спосіб приготування:

Кабачки помийте, очистіть від насіння, виріжте се­рединку. Подрібніть на крупній тертці, посоліть і зали­ште на кілька хвилин, щоб вони пустили сік. Після чого сік злийте й відіжміть овочі. До кабачків додайте подріб­нену за допомогою блендера цибулю, сметану, яйце, перець. Усе ретельно перемішайте й, додаючи невели­кими порціями просіяне борошно, замісіть кабачкове тісто. На розігріту й политу олією сковороду викладай­те тісто й смажте оладки до утворення золотавої скорин­ки. Переверніть і смажте з іншого боку ще впродовж 5-7 хвилин.

Кiлькiсть переглядiв: 518

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.